QUI SOM?

La Botiga Taller de paper "A mà" és una fórmula d'innovació del Taller Ocupacional. Continua dins el marc alternatiu de la inserció laboral però fa un salt qualitatiu vers el propi model d'inclusió sociolaboral de les persones ateses al taller. Aquest projecte és, de nou, un reflex de la voluntat del servei de fer més visibles les habilitats i les capacitats generals de les persones, així com testimoniar l'evolució del servei segons les necessitats emergents de les persones ateses.

QUÈ FEM?

La Botiga Taller representa un acostament físic del taller de paper originat a l'edifici de Les Fonts, on s'ubica el Taller Ocupacional. La Botiga es troba ubicada al vell mig de la ciutat d'Olot. Les persones amb discapacitat intel·lectual que assisteixen a la Botiga Taller diversifiquen les tasques del taller de paper i , en aquest sentit, passen a incloure's activitats d'atenció al públic, així com també activitats de participació a la comunitat desenvolupant activitats com anar a fer encàrrecs als comerços de la ciutat, propers al taller botiga.

OBJECTIUS:

Els objectius generals segueixen sent els del servei de Teràpia Ocupacional i gràcies al context on se situa l'espai, també es pot satisfer l'objectiu de participació social de les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental.


 

Les Fonts, Apt. Correus 107 · 17800 Olot · Tel.: 972 262 390 · Fax: 972 266 272 · administracio@integraolot.cat