INTEGRA | FES-TE COL·LABORADOR
51
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51,page-child,parent-pageid-49,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

FES-TE COL·LABORADOR

FES-TE COL·LABORADOR

JUNTS PODEM FER QUE ELS PROJECTES ESDEVINGUIN REALITAT

A Integra volem que siguis part del nostre projecte, i per això et proposem que et converteixis en Col·laborador de Integra.

 

Ser col·laborador vol dir que faràs una aportació econòmica anual que ens ajudarà a convertir en realitat els projectes per millorar les oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual. Pots ser col·laborador a partir d’una aportació econòmica fixa, de la quantitat i periodicitat que tu triïs (mínim 20€/any).

 

Amb la teva col·laboració obtindràs beneficis fiscals en la declaració de la renda. Cada any t’enviarem el certificat de donació que podràs desgravar de la declaració de la renda.

 

Fer-te Col·laborador és molt fàcil, només has d’omplir el següent formulari.

FES-TE COL·LABORADOR D’INTEGRA ARA

Nom
Cognoms
Telèfon
NIF/NIE/CIF
Email
Adreça
Codi Postal
Població
Província
Periodicitat (mensual, trimestral/semestral/annual)
Quota (30, 50/100/altres quantitats)
*Si has indicat altres quantitats, diga'ns quan voleu aportar
Titular del compte bancari
Compte bancari
Missatge
He llegit i accepto la Llei de protecció de dades.
En compliment de la Llei 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades als fitxers de titularitat de INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc inscrits en el RGPD (Col·laboradors, Voluntaris o Curriculums), utilitzant-los amb les limitacions i en la forma que imposa la citada Llei. La finalitat d’aquests fitxers és desenvolupar la relació de INTEGRA, Associació de Discapacitats Intel·lectuals amb vostè com a col·laborador o donant de l’ associació i mantenir-lo informat de les activitats de la mateixa.

Les seves dades no seran compartides amb tercers aliens a INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en riscs llevat dels casos previstos en la normativa vigent. En el cas que vostè vulgui exercitar els drets que l’assisteixen pel que fa a l’accés, la rectificació, la cancel·lació i l’oposició de les seves dades personals, pot dirigir-se per escrit, adjuntant una còpia del DNI, a INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc, Les Fonts s/n, Apt. Correus 107, 17800 Olot.