INTEGRA | FES UNA DONACIÓ
53
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-53,page-child,parent-pageid-49,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

FES UNA DONACIÓ

FES UNA DONACIÓ

Tots els recursos s’inverteixen, en la seva totalitat, en els projectes que desenvolupem amb l’única finalitat de millorar la qualitat de vida i les oportunitats de les persones amb discapacitat intel.lectual.

Per ajudar-nos a fer que aquests projectes siguin una realitat, fes una donació a:

 

ES84 2100 8102 3023 0003 5183

ES48 0182 0161 0100 1002 5288

Nom
Cognoms
Telèfon
NIF/NIE/CIF
Email
Adreça
Codi Postal
Població
Província
Missatge
He llegit i accepto la Llei de protecció de dades.
En compliment de la Llei 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades als fitxers de titularitat de INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc inscrits en el RGPD (Col·laboradors, Voluntaris o Curriculums), utilitzant-los amb les limitacions i en la forma que imposa la citada Llei. La finalitat d’aquests fitxers és desenvolupar la relació de INTEGRA, Associació de Discapacitats Intel·lectuals amb vostè com a col·laborador o donant de l’ associació i mantenir-lo informat de les activitats de la mateixa.

Les seves dades no seran compartides amb tercers aliens a INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en riscs llevat dels casos previstos en la normativa vigent. En el cas que vostè vulgui exercitar els drets que l’assisteixen pel que fa a l’accés, la rectificació, la cancel·lació i l’oposició de les seves dades personals, pot dirigir-se per escrit, adjuntant una còpia del DNI, a INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc, Les Fonts s/n, Apt. Correus 107, 17800 Olot.