INTEGRA | IFE
15737
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15737,page-child,parent-pageid-29,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

IFE

Itinerari formatiu específic.

OBJECTIUS

Desenvolupar competències per a fer tasques auxiliars de comercialització, marxandatge, preparació de comandes i venda de productes, i treballs de reprografia, observant les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental corresponents, així com competències de comunicació, autonomia personal i de participació en activitats comunitàries.

A QUI VA DIRIGIT

Els itineraris formatius específics són ensenyaments professionals adreçats a alumnes d’entre 16 i 20 anys (durant l'any natural que inicien l'itinerari) amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada i que no es troben en disposició de seguir la formació professional ordinària.

Durada:

4 cursos

385 hores:

Pràctiques en empresa

Horari:

de matins

SERVEIS

Mòduls professionals

Tècniques bàsiques de marxandatge. Atenció al client. Preparació de comandes i venda de productes. Treballs de reprografia. Formació en centres de treball

Mòduls comuns

Es realitzen cursos i tallers específics sobre les característiques de diferents DI i/o altres trastorns associats i estratègies d’atenció. Alguns d’aquests cursos i tallers són reconeguts pel Departament d’Ensenyament, també es realitzen cursos a demanda de col·lectius concrets a partir de les necessitats que sorgeixen.

ON SOM

C/ Fontanella, 3

(Can Monsà)

17800 Olot

972 266 272