INTEGRA | TREBALLA AMB NOSALTRES
15129
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15129,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

TREBALLA AMB NOSALTRES

OFERTES DE FEINA

Si estàs interessat en formar part de l’equip de INTEGRA, omple el formulari següent i adjunta el teu curriculum vitae.  Si el teu perfil s’adapta a alguna de les nostres vacants, ens posarem en contacte amb tu.

Contacte

Omple el formulari i deixa’ns el teu currículum. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Nom
Cognoms
Email
Telèfon
Currículum (adjuntar arxiu)
Missatge
He llegit i accepto la Llei de protecció de dades.

En compliment de la Llei 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades als fitxers de titularitat de INTEGRA,INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc, inscrits en el RGPD (Col·laboradors, Voluntaris o Curriculums), utilitzant-los amb les limitacions i en la forma que imposa la citada Llei. La finalitat d’aquests fitxers és desenvolupar la relació de INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc, amb vostè com a col·laborador o donant de l’ associació i mantenir-lo informat de les activitats de la mateixa.

 

Les seves dades no seran compartides amb tercers aliens a INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc, llevat dels casos previstos en la normativa vigent. En el cas que vostè vulgui exercitar els drets que l’assisteixen pel que fa a l’accés, la rectificació, la cancel·lació i l’oposició de les seves dades personals, pot dirigir-se per escrit, adjuntant una còpia del DNI, a INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc, Les Fonts s/n, Apt. Correus 107, 17800 Olot.