COMENÇA LA CELEBRACIÓ DEL 50è ANIVERSARI DE INTEGRA
15799
post-template-default,single,single-post,postid-15799,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

COMENÇA LA CELEBRACIÓ DEL 50è ANIVERSARI DE INTEGRA

COMENÇA LA CELEBRACIÓ DEL 50è ANIVERSARI DE INTEGRA

Avui 15 de febrer hem fet el llançament oficial de la celebració dels 50 anys d’existència de la nostra entitat.

Per tal de celebrar-ho, hem organitzat un seguit d’activitats durant aquest 2018: xerrades, exposicions, desfilada de models, fires…i la gran festa commemorativa que farem el 7 de juliol amb gegants, tambors, castells, dinar popular, màgia i concerts!

Podeu veure el calendari en aquest enllaç.

De totes maneres estarem presnets en els mitjans de comunicació durant aquests mesos…

Tothom està convidat a celebrar aquest aniversari!