PRIMER ACTE DEL 50è ANIVERSARI
16148
post-template-default,single,single-post,postid-16148,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

PRIMER ACTE DEL 50è ANIVERSARI

PRIMER ACTE DEL 50è ANIVERSARI

El dia 2 de març vam fer el primer acte de les activitats programades per la celebració dels 50 anys de vida de la nostra entitat.

Va ser una xerrada sobre els límits, feta per Ismael Garcia, coach per la pau. L’Isamel té una discapacitat del 80% i ens va parlar de com acceptar els nostres límits, de com aquesta acceptació ens fa propensos a la col·laboració i a la superació d’aquests límits en comunitat.

L’acte es va celebrar al Casal Marià d’Olot i hi ha haver una assistència de prop de 70 persones.

Podeu veure el material de la xerrada:

Presentació “Més enllà dels límits. Tu m’aportes

Resum de la xerrada