INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ “ÀNIMA”
16201
post-template-default,single,single-post,postid-16201,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ “ÀNIMA”

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ “ÀNIMA”

El divendres 13 a les 7 de la tarda vam inaugurar l’exposició de pintures fetes pels usuaris del Taller Ocupacional.

Hi van assistir moltes persones i es va fer un refrigeri a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa.

A la inauguració hi van parlar Núria Fité, gerent de l’entitat. Neus Moreno, l’educadora que ha impulsat aquesta exposició, i que va explicar com ha estat el procés creatiu i la història de l’artterapia dins l’entitat. I en Pep Berga com a representant de l’Ajuntament d’Olot.

L’exposició estarà oberta al públic fins el dissabte 5 de maig, quan a la tarda (de 18-20h) es farà la subhasta de les obres a la Sala d’Actes del mateix museu.

Per fer Puges abans del dia 5 de maig, es pot trucar al 972 26 23 90 indicant el número del quadre, i deixant el nom i telèfon. El preu de sortida inicial de les obres és de 10 € i les puges es poder fer de 5 en 5 €.