EXCURSIÓ A LA GRANJA D’EN JAUMET
16318
post-template-default,single,single-post,postid-16318,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

EXCURSIÓ A LA GRANJA D’EN JAUMET

EXCURSIÓ A LA GRANJA D’EN JAUMET

Ahir els alumnes de primària A de l’Escola Joan XXIII van fer una visita a la Granja d’en Jaumet. L’Eva i en Jaume els van rebre amb els braços oberts i els van ensenyar tots els racons de la granja.

Allà van poder tocar tots els animals: Conills, gallines, ànecs, un porc vietnamita molt simpàtic, xais, un burro, vaques i cavalls! També van veure com en Jaume conduia el tractor i agafava una bala de palla!

Quin matí més fantàstic! Us deixem un vídeo perquè veieu que s’ho van passar superbé!

 

Moltes gràcies Eva i Jaume, segur que tornarem!

Tags: