LA GRADA D’ANIMACIÓ D’INTEGRA: “Els Valents de la UE Olot”
16907
post-template-default,single,single-post,postid-16907,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

LA GRADA D’ANIMACIÓ D’INTEGRA: “Els Valents de la UE Olot”

LA GRADA D’ANIMACIÓ D’INTEGRA: “Els Valents de la UE Olot”

Ahir dijous es va fer la presentació de la grada d’animació dels ELS VALENTS de la Unió Esportiva Olot amb els usuaris d’Integra.

Núria Fité: “Ens interessa que en el nostre projecte de lleure les activitats les puguin fer en comunitat i en els espais d’oci de la resta de la població. Per a nosaltres és molt gratificant i dono les gràcies per les facilitats de la UE Olot amb ajuda i propostes”

Els jugadors i cos tècnic de l’equip van fer entrega de samarretes oficials del club i carnets de soci per als VALENTS de la UE Olot, els usuaris d’Integra.

Aquest diumenge 16 de desembre ja es posarà en marxa en el partit contra la SD Ejea. La grada de “Els Valents” s’ubicarà al costat de La Grada UE Olot en una acció que s’emmarca en l’esperit social.