Junts hem arribat fins aquí. Junts podem anar més lluny
16921
post-template-default,single,single-post,postid-16921,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

Junts hem arribat fins aquí. Junts podem anar més lluny

Junts hem arribat fins aquí. Junts podem anar més lluny

El passat 1 de desembre vam celebrar una acte institucional amb motiu del 50è aniversari.
L’acte es va celebrar el Teatre Principal d’Olot a les 5 de la tarda i va comptar amb uns 300 assistents aproximadament.

El president de l’entitat, Manel Faus, va fer l’obertura de l’acte, que va comptar també amb la presència del President de la Generalitat, Quim Torra; l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas; i el president del Consell Comarcal, Joan Espona.

L’acte va començar amb la projecció d’un vídeo que mostrava l’evolució d’Integra des dels seus inicis amb l’escola Joan XXIII i un recull d’imatges des de la creació de l’entitat. La tarda va prosseguir amb els respectius parlaments de les autoritats convidades.

La part important de la celebració van ser els reconeixements com a socis d’honor als fundadors de l’entitat, que van ser recollits per familiars:

  • Enric Roca Prat.
  • Isidre Nogué Soler
  • Joan Sellas Cardelús
  • Mn. Josep Girgas Oliveras
  • Antoni Pascual de Fortuny
  • Jordi Vayreda Bofill
  • Josep Mora Campanins

 

El reconeixament va ser una escultura feta especialment per l’ocasió de l’artista Rosa Serra.

 

“Junts hem arribat fins aquí. Junts podem anar més lluny”