UN PATI NOU PEL CURS QUE VE
17028
post-template-default,single,single-post,postid-17028,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

UN PATI NOU PEL CURS QUE VE

UN PATI NOU PEL CURS QUE VE

El divendres passat, Ferrer Xocolata i TV Olot van fer l’entrega dels diners recaptats amb el Torró Amic a l’escola Joan XXIII.

Els més de 5300€ recaptats aquest passat Nadal amb la venta dels torrons es destinaran íntegrament en la reforma del pati de l’escola, que es farà aquest estiu quan els alumnes estiguin de vacances.

El nou pati tindrà diferents espais on cada persona hi pugui fer l’activitat que més de gust li vingui, fins i tot, un espai de descans o relax més apartat. També s’incorpararan jocs adaptats als usuaris amb mobilitat reduïda.

El pati comptarà amb una zona d’esport, un taller, un espai d’horticultura i un racó de jocs adaptat, i l’espai de relax.