LA ROSÓ, LA NOSTRA GOSSA DE TERÀPIA, HA COMPLERT 10 ANYS!
17312
post-template-default,single,single-post,postid-17312,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

LA ROSÓ, LA NOSTRA GOSSA DE TERÀPIA, HA COMPLERT 10 ANYS!

LA ROSÓ, LA NOSTRA GOSSA DE TERÀPIA, HA COMPLERT 10 ANYS!

El passat 12 d’octubre va ser un dia molt especial. La nostra gossa de teràpia, la Rosó, va complir la seva primera dècada de vida. Una ocasió així no podíem deixar de celebrar-la i per això, dies abans, vam començar a preparar-li una festa d’aniversari. Teníem clar que volíem convidar a totes les persones que formen part d’Integra per passar junts un dia tan especial.

Els companys ens vam distribuir la feina: disseny i repartiment de les invitacions, llista del càtering, anar a buscar el menjar i beure, decidir quin regal volíem fer-li i comprar-lo, adequar l’espai, escollir la música… entre tots ho vam fer tot!

La celebració va ser el dijous 17 a la tarda, al jardí de STO (conegut per a tots com a «Tallers»). Hi va haver molta música, beguda, pica-pica, regals… però el més important i emotiu, molta gent que ens vau voler acompanyar en un dia com aquest!

 

 

Moltes gràcies a tots. La Rosó va passar una tarda inoblidable i es va sentir molt estimada!

Per molts anys més Rosó!

Tags: