INAUGURACIÓ PESSEBRE
17433
post-template-default,single,single-post,postid-17433,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

INAUGURACIÓ PESSEBRE

INAUGURACIÓ PESSEBRE

Com mana la tradició, el dia 14/12 es va inaugurar el pessebre de Sant Francesc.
Aquest és el segon any que el pessebre el realitzen les persones ateses al Taller Ocupacional d’Integra.
El pessebre que trobareu, si arribeu fins dalt del volcà Montsacopa, està format pel naixement, els reis de l’orient i els pastors. Totes 3 escenes pintades sobre tres grans teles blanques, que subjectes en un marc de fusta, es converteixen en un pessebre d’ombres xineses quan el sol es pon.
La inauguració del passat dissabte va comptar, també, amb la participació de l’Angel Girona i en Marc Busquets, que van cloure l’acte amb un recital de cançons nadalenques.
 
Tant el pessebre com la seva inauguració són activitats compartides, que requereixen de la participació de diferents entitats i grups diversos de persones. Són un reflex de l’esperit que ens defineix: la col·laboració, la solidaritat, la confiança i el reconeixement. Tots els valors compartits entre ambdues entitats, que a través d’aquest pessebre volem compartir amb tots els olotins.

Organitza: Associació d’Amics de Sant Esteve i el Santuari del Tura
Realitza: Taller Ocupacional d’Integra
Lloc: Ermita de Sant Francesc, al Volcà Montsacopa.
Dates: Del 14/12/2019 al 06/01/2020