CDIAP A RADIO OLOT
18335
post-template-default,single,single-post,postid-18335,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

CDIAP A RADIO OLOT

CDIAP A RADIO OLOT

SALUT MENTAL I LA COVID-19

El passat dimarts 09/06 a 13:30, el CDIAP va participar en un programa de radio Olot “La Covid + Humana SV: Salut Mental”, en el que es parlava de la salut mental en aquest any de pandèmia. També hi eren presents els representants del CSMIJ, CSMA i neuropsicologia de l’Hospital sant Jaume.
Podeu escoltar el programa en el següent enllaç:
La Covid + Humana XV – Salut Mental