ACTE D’AGRAÏMENT ALS JOVES DE L’ITINERARI FORMATIU ESPECÍFIC (IFE) D’INTEGRA
18624
post-template-default,single,single-post,postid-18624,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

ACTE D’AGRAÏMENT ALS JOVES DE L’ITINERARI FORMATIU ESPECÍFIC (IFE) D’INTEGRA

ACTE D’AGRAÏMENT ALS JOVES DE L’ITINERARI FORMATIU ESPECÍFIC (IFE) D’INTEGRA

El passat divendres, la regidora d’Educació i Joventut, Mariona Camps, va participat en l’acte de reconeixement i agraïment als joves de l’itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Integra que van encarregar-se d’adequar i reparar la pista de bàsquet exterior que es troba a darrere del Pavelló d’Esports Municipal de la ciutat.

L’acció, va permetre repintar les línies de la pista de joc, canviar les cistelles i instal·lar nous bancs fent d’aquesta zona un espai de tertúlia i jove per al jovent de la ciutat. La proposta va ser presentada i realitzada pel grup de joves de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Integra amb la col·laboració de la Brigada Municipal, de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot i dels tècnics i tècniques dinamitzadores de l’Ideal-OJG.

En el següent enllaç podeu llegir la notícia completa.