LA DIPUTACIÓ DE GIRONA FINANÇA EL PROJECTE DE REFORMA DE LES INSTAL·LACIONS DE L’ITINERARI FORMATIU ESPECÍFIC (IFE) D’INTEGRA
18779
post-template-default,single,single-post,postid-18779,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

LA DIPUTACIÓ DE GIRONA FINANÇA EL PROJECTE DE REFORMA DE LES INSTAL·LACIONS DE L’ITINERARI FORMATIU ESPECÍFIC (IFE) D’INTEGRA

LA DIPUTACIÓ DE GIRONA FINANÇA EL PROJECTE DE REFORMA DE LES INSTAL·LACIONS DE L’ITINERARI FORMATIU ESPECÍFIC (IFE) D’INTEGRA

El projecte consisteix en la reforma d’una part de la primera planta de l’edifici situat al carrer Serra Ginesta, 14 d’Olot, per poder impartir l’IFE d’Auxiliar en Vendes i Atenció al Públic.

Els itineraris formatius específics (IFE) són ensenyaments professionals adreçats a alumnes d’entre 16 i 20 anys amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada i que no es troben en disposició de seguir la formació professional ordinària. Tenen per objectiu incrementar l’autonomia personal d’aquests alumnes i fer que assoleixin les competències professionals necessàries per a la transició a la vida adulta i que, per mitjà del treball, aconsegueixin la plena inclusió social.

Aquest itinerari s’imparteix en 4 cursos escolars, l’últim dels quals és en la modalitat dual i té una capacitat per a 48 alumnes (12 per curs).

La reforma està previst que finalitzi el primer semestre de l’any 2024, de manera que el curs 2024-2025 ja s’iniciarà a les noves instal·lacions.

La reforma d’aquestes instal·lacions ens permetrà consolidar els 6 anys d’activitat d’aquesta modalitat formativa, la seva projecció de futura i la seva finalitat de garantir la igualtat d’oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual.