L’ESCOLA JOAN XXIII, ESCOLA DE REFERÈNCIA
16154
post-template-default,single,single-post,postid-16154,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

L’ESCOLA JOAN XXIII, ESCOLA DE REFERÈNCIA

L’ESCOLA JOAN XXIII, ESCOLA DE REFERÈNCIA

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, va destacar que l’escola d’educació especial Joan XXIII d’Olot serà un centre de referència. Rigau va lloar el lideratge pedagògic en el camp de l’educació especial de l’escola, que va visitar acompanyada de l’alcalde, Josep Maria Corominas,i del president del consell de la Garrotxa, Joan Espona. La consellera va remarcar l’aportació dels serveis socials garrotxins en aquest camp de l’educació, i va garantir els recursos necessaris per al funcionament d’aquests centres.