POLÍTICA DE PRIVACITAT I AVÍS LEGAL
15149
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15149,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

POLÍTICA DE PRIVACITAT I AVÍS LEGAL

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Termes i condicions relatives a la protecció de dades d’INTEGRA, ASSOCIACIÓ DE PER LA INCLUSIÓ DE COL·LECTIUS EN RISC (en endavant INTEGRA)

 

Menors d’edat

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o en la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar-te ni donar-nos les teves dades ni la dels teus tutors.

A INTEGRA  és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris. Com a usuari ha de saber que els seus drets estan garantits en aquesta web.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això compartim els nostres principis respecte a la seva privacitat:

 • Mai sol·licitem informació personal tret que realment sigui necessària per prestar-li els serveis que ens requereixi.
 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que comptem amb la seva autorització expressa.
 • Mai utilitzem les seves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

 

Principis bàsics

Aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autorregulació, per la qual cosa li aconsellem com a usuari que la visiti periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin omplir qualsevol dels seus formularis de contacte en els quals es demanen dades de caràcter personal.

 

Regulacions legals a les quals s’acull aquesta web

INTEGRA ha adequat aquesta web a les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

 

Responsable del tractament de les seves dades personals:

 • Identitat del responsable: INTEGRA, ASSOCIACIÓ DE PER LA INCLUSIÓ DE COL·LECTIUS EN RISC
 • NIF / CIF: G17035445
 • Adreça: Les Fonts s/n, Apt. Correus 107, 17800 Olot.
 • Correu electrònic: administracio@integraolot.cat
 • Delegat de protecció designat: INTEGRA, ASSOCIACIÓ DE PER LA INCLUSIÓ DE COL·LECTIUS EN RISC

 

A l’efecte del previst en el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviï a través dels formularis de la web rebran el tractament de dades de “FORMULARIS WEB”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

 

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem a INTEGRA procedeixen de:

 • Sol·licitud d’adhesió com a persona Sòcia, col·laboradora o voluntària.
 • Inscripció Newsletter.
 • Donatiu.
 • Formulari de contacte.
 • Enviament del CV per la borsa de treball.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a INTEGRA estem tractant les seves dades personals.

Els interessats tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. INTEGRA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Quan un usuari es dóna d’alta en un formulari, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable INTEGRA. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per INTEGRA, com es descriu en la present Política de Privacitat.

A la web integraolot.cat hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tractem la informació que ens faciliten els interessats amb la següent finalitat per cada sistema de captura (formularis):

 

 1. CONTACTE: Sol·licitem les següents dades personals: Nom i cognom, correu electrònic, telèfon i contacte, per respondre als requeriments dels usuaris. Podem fer servir les dades per a la informació d’activitats del seu interès.
 2. FES-TE COL·LABORADOR D’INTEGRA ARA: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, cognom, telèfon, NIF/NIE, e-correu electrònic, adreça, CP, Població, Província, CC, Titular CC. La finalitat és la gestió de les persones que volen ser col·laboradores de l’entitat i la informació d’activitats del seu interès.
 3. FES UNA DONACIÓ: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, cognom, telèfon, NIF/NIE, correu electrònic, adreça, CP, Població, Província, per gestionar les donacions i la informació d’activitats del seu interès.
 4. FES-TE VOLUNTARI: Sol·licitem les següents dades personals: Nom i cognom, correu electrònic, telèfon i contacte, per a gestionar els serveis de voluntariat i la informació d’activitats del seu interès.
 5. TREBALLA AMB NOSALTRES: Sol·licitem les dades de nom, cognoms, telèfon, correu electrònic i es permet que l’interessat adjunti el seu CV. La finalitat del tractament és la selecció de personal.

En tots els casos, existeixen altres finalitats per la qual tractem les seves dades personals:

 • Per gestionar les xarxes socials. INTEGRA pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials d’INTEGRA es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari d’INTEGRA. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis d’INTEGRA. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

 

Així mateix, li informem que les dades que ens facilita estaran situaades en els servidor d’INTEGRA, o del proveïdor d’allotjament de la web dins de la UE.

 

INTEGRA no ven, lloga o cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat. Legitimació per al tractament de les seves dades.

 

La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

 

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada també en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció. També la contractació de productes i serveis segons els termes i condicions que consten en la política comercial.

 

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

 • Mentre es mantingui la relació mercantil.
 • No se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.
 • En el cas dels CV rebuts pels diferents canals: 1 any.

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per a altres finalitats. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privacitat i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades:

 • Plataforma web: WordPress
 • Hosting: Nominalia
 • Manteniment web: Gelis, Agència Gràfica
 • Entitats financeres, en cas de col·laboració econòmica

 

Dades de navegació

INTEGRA no utilitza galetes per recollir informació dels usuaris, ni registra les direccions IP d’accés. Únicament s’utilitzen galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que en ella existeixen).

 

El lloc web, del qual n’és titular INTEGRA, si conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat d’aquests són alienes a les d’INTEGRA. En accedir a aquests llocs web, l’usuari podrà decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i galetes. Amb caràcter general, si l’usuari navega per Internet, pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del navegador.

 

Els seus drets a facilitar les seves dades personals

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a INTEGRA s’estan tractant dades personals que els concerneixen, o no.

Els interessats tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per les finalitats que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

INTEGRA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets per correu electrònic a administracio@integraolot.cat.

 

 

Secret i seguretat de les dades

INTEGRA es compromet a l’ús i tractament de les dades personals, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat d’aquestes, així com a executar a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (com els protocols https que utilitzem), de conformitat amb l’establert en la normativa vigent de protecció de dades.

INTEGRA no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers.

 

 

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a https://integraolot.cat/ exonerant a INTEGRA de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

 

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament d’aquestes dades per part d’INTEGRA en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

 

Canvis en la política de privacitat

INTEGRA es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

 

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, INTEGRA no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari.

D’acord amb el que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, INTEGRA es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

AVÍS LEGAL

Identificació del titular del domini

INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc compleix amb els requisits establerts  al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), com també amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI) i amb aquest fi ha creat l’avís legal següent.

 

INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc
Les Fonts s/n, Apt. Correus 107, 17800 Olot.
Tel.: 972 262 390
Fax: 972 266 272
correu: administracio@integraolot.cat

NIF: G17034554
Inscrita al Dept. de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat amb el número E00641, i al Dept. de Justícia amb el número 124.

 

INTEGRA està formada pels serveis:

Escola Educació Especial Joan XXIII

CDIAP Integra Garrotxa (S00633)

Residència Vora-Riu (S05457)

STO Integra (S01776)

CAE Integra (S05456)

Servei de transport adaptat (S06451)

Servei de Respir Residència Vora-Riu (S09018)

 

C0ndicions d’ús de la web

S’entendrà com a usuari a la persona que accedeix i faci servir aquest website.
L’usuari pel sol fet de ser-ho accepta aquestes condicions d’ús.
L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús que pugui fer d’aquesta web.

Aquesta responsabilitat s’estén al registre que fos necessari per accedir a determinats serveis o continguts. L’usuari serà responsable d’aportar informació veraç i lícita en el procés de registre.

L’USUARI es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc ofereix a través d’aquesta web i amb caràcter enunciatiu però no limitador, a no fer-los servir per a:

 • Queda prohibida la publicació en els nostres espais web de continguts que atemptin contra els principis enumerats a continuació, reservant-se el titular del domini l’exercici de quantes accions siguin procedents en dret contra els responsables de la seva publicació:
  • La salvaguarda de l’ordre públic, la investigació penal, seguretat pública i defensa nacional,
  • La protecció de la salut pública o de les persones físiques que tinguin la condició de consumidors o usuaris,
  • El respecte a la dignitat de la persona i al principi de no discriminació per motius de raça, sexe, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol altra circumstància personal o social,
  • La protecció de la joventut i de la infància.
  • El respecte a l’autonomia de la voluntat de l’afectat
  • El respecte a la propietat intel·lectual del publicat
  • En general, el respecte a la legalitat vigent

En qualsevol cas, el titular del domini no serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través dels fòrums, xats, o altres eines de participació que es puguin incorporar a aquesta web.

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del lloc web i els seus codis font, així com els logotips, marques i la resta de signes distintius que hi apareixen pertanyen a INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial. Per la qual cosa tota reproducció, distribució i comunicació pública total o parcial del seu contingut queda expressament prohibida sense l’autorització expressa del titular, sempre i quant, el material no estigui sota llicència Creative Commons de forma explícita.

 

Responsabilitat dels continguts

INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc no es fa responsable de la legalitat de llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir a aquest lloc web. INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc tampoc respon per la legalitat de llocs web de tercers que puguin estar vinculats o enllaçats des d’aquest lloc web.

INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense avís previ, amb la finalitat de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant continguts publicats o el mateix disseny del lloc web.

INTEGRA, Associació per la inclusió de col·lectius en risc no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada en el lloc web, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades provocats per l’ús de l’esmentada informació.

 

 

Registre General de Protecció de Dades

INTEGRA es pren seriosament la cura de les dades personals. (Veure detalls a la Política de Privacitat)

Als formularis de recollida de dades estaran marcades les dades que obligatòriament ens ha d’aportar perquè puguem tramitar la seva petició. El fet que no les aporti, pot impedir que gestionem correctament la seva petició.

Les dades de caràcter personal incloses en el registre no podran ser objecte de tractament, ni utilitzar-se per finalitats diferents a les esmentades a la Política de Privacitat.

 

 

Consentiment de l’usuari

S’entendrà que l’usuari accepta les condicions establertes si prem el botó ‘ACCEPTAR‘ o ‘ENVIAR‘ que es troba a tots els formularis de recollida de dades, o envia un correu electrònic a les adreces de contacte que figuren a la web.