LLEURE
39
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-39,page-child,parent-pageid-24,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

LLEURE

LLEURE-INTEGRA
És un recurs específic i organitzat, guiat pels principis d’orientació individual, normalització i inclusió social on s’aposta per un lleure on la persona esculli, participi activament a la comunitat i utilitzi els espais i mitjans comuns, tenint en compte les seves necessitats i característiques personals.

OBJECTIUS

Millorar la qualitat de vida de les persones que atenem mitjançant les activitats de lleure.

Oferir un programa d’activitats de lleure significatiu i variat.

Oferir un espai lúdic terapèutic gratificant i enriquidor.

Potenciar i mantenir habilitats i capacitats.

Afavorir noves experiències satisfactòries.

A QUI VA DIRIGIT

El servei de lleure va dirigit a persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i/o pluridiscapacitat en edats compreses entre els 5 i els 65 anys. Es tracta d’un servei transversal, ja que vetlla per l’oci de les persones al llarg de la seva vida.

icon_voluntaris2
128

Usuaris

icon_professionals2
12

Professionals

SERVEIS

El servei de lleure consta de sis programes diferents:

Programa escolar: menjador

Els nostres professionals s’encarreguen de gestionar i donar suport a l’espai de menjador de l’escola.

Programa esportiu: futbol i cavalls

Els participants gaudeixen d’aquestes activitats una tarda a la setmana durant el curs escolar. L’activitat de futbol es realitza al pavelló d’esports i la porta a terme el Club Atletisme Garrotxa i l’activitat de cavalls es fa a les mateixes instal·lacions d’Integra amb el suport dels nostres professionals.

Programa cultural: teatre

Aquesta activitat es realitza una tarda a la setmana durant el curs escolar a l’Escola Municipal d’Expressió amb el suport dels professionals d’aquesta entitat.

Programa d’oci compartit: dos grups de joves

Els grups de joves (un de 14 a 18 anys i l’altre de 18 a 35 anys) es reuneixen cada cap de setmana per escollir i realitzar diferents activitats comunitàries i normalitzades amb el suport dels professionals de lleure.

Programa de mediació: acompanyaments terapèutics

S’ofereix un acompanyament per realitzar activitats que la pròpia persona i la família creguin oportunes, però que necessitin d’un suport professional per dur-les a terme, amb l’objectiu de treballar la seva autonomia personal.

Programa de vacances i turisme: casal i activitats d’estiu per infants, joves i adults, excursions, sortides i viatge d’estiu

S’ofereixen varis grups de casal i activitats d’estiu (sobre rodes, primària, joves i adults) portades a terme a les instal·lacions d’Integra amb el suport dels professionals de lleure. També es realitza una sortida anual a Port Aventura des de l’Espai Jove Ideal i un viatge durant una setmana d’estiu escollit i organitzat pels propis participants amb el suport dels professionals.

El nostre equip

Marta Darnés

Directora

Carme Amat Planchat

Educadora

Laura Colls Ruiz

Educadora

Guifré Vélez

Educador

Isabel Teixidor Marce

Educadora

Omaro Gumaneh

Educador

Aina Coma

Educadora

Adrián Gómez

Educador

Sílvia Oliveras Collell

Educadora

Marta Castrillo

Educadora

Isabel Pallès

Educadora

ON SOM

Les Fonts, Apt. Correu 107

17800 Olot

972 266 272