Recursos
15822
page-template-default,page,page-id-15822,page-child,parent-pageid-15739,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809

RECURSOS

S’ofereix un banc de recursos educatius per tal d’aportar materials específics i/o adaptacions i ajudar en el desenvolupament d’estratègies d’intervenció per a la inclusió educativa i/o social de l’alumnat en entorns ordinaris i comunitaris.

MATERIAL I FITXES ADAPTATS

Creació de material, fitxes, jocs…, a demanda dels professionals del centre ordinari, de treball individual per a l’òptima adquisició dels aprenentatges i a nivell grupal per al treball multinivell i cooperatiu que faciliti la inclusió a l’aula.

MATERIALS PER A LA COMPRENSIÓ DE LA DIVERSITAT

Contes, jocs, material… per a treballar la comprensió de la diversitat a l’aula. Treball del coneixement de la discapacitat, habilitats i característiques per ajudar a la convivència i acceptació de la diversitat. Es pretén ajudar a donar pautes per a saber entendre els comportaments dels companys amb discapacitat intel·lectual.


MATERIALS ESPECÍFICS

Creació de materials específics amb sistemes concrets per ajudar l’alumne amb discapacitat intel·lectual a la comprensió de les activitats, els aprenentatges i la comunicació. SPC, PECS, borsa d’imatges…

Contes, cançoners, llibrets… signats amb sistemes

augmentatius i/o alternatius de comunicació.

Banc d’imatges.

Plafons de comunicació.

Adaptació de joguines.

ADAPTACIÓ DE MATERIALS, FITXES, LLIBRES...

Adaptació del material de l’aula per a treballar amb el mateix material però tenint en compte el ritme, les dificultats i també les habilitats personals.