VISITA AL CET “LA KLOSCA”
16185
post-template-default,single,single-post,postid-16185,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

VISITA AL CET “LA KLOSCA”

VISITA AL CET “LA KLOSCA”

Ahir dimarts, un grup d’usuaris del taller ocupacional van anar de visita al centre especial de treball (CET) La Klosca, a Mataró.

marc_cet

L’objectiu de la visita va ser veure un exemple de granja de producció d’ous ecològics per introduir millores a la petita producció d’ous de les gallines del taller, que es venen els dilluns al mercat d’Olot.

ous_mercat_taller

Van visitar els diferents espais i instal·lacions del CET: hort ecològic, tancat de les gallines, etc., i després van anar a dinar a la platja.

            

 

Tags: