MOLTA GENT A LA XERRADA DE TEA
16856
post-template-default,single,single-post,postid-16856,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

MOLTA GENT A LA XERRADA DE TEA

MOLTA GENT A LA XERRADA DE TEA

El passat 21 de novembre es va fer la xerrada Tea i hàbits d’autonomia a la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

A la sessió hi va participar molta gent, es va fer ple a la sala, i tothom va sortir molt satisfet de l’exposició de l’Àlex Escolà (psicòleg infanto-juvenil especialitzat en atenció precoç i en Trastorns de l’Espectre Autista).

La xerrada va ser coorganitzada entre DINCAT i INTEGRA.