ELS ALUMNES DE JOAN XXIII FAN UN TASTET DE RUGBY
16895
post-template-default,single,single-post,postid-16895,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

ELS ALUMNES DE JOAN XXIII FAN UN TASTET DE RUGBY

ELS ALUMNES DE JOAN XXIII FAN UN TASTET DE RUGBY

Els alumnes de l’escola Joan XXIII van anar a fer un taller de rugby a principis d’aquesta setmana.

El Garrotxa Rugbi Club segueix difonent el rugbi a tothom, i els darrers a participar en un dels seus tallers esportius han estat els alumnes d’Integra. Una trentena de joves que estudien al centre van practicar dilluns un esport que busca ser el màxim inclusiu possible.

El Garrotxa Rugby Club els va preparar un tastet d’aquest esport. Un taller pràctic i la veritat és que els alumnes van gaudir molt i els va agradar l’experiència d’aquest esport.