RODA DE PREMSA: EL PESSEBRE DE SANT FRANCESC
16902
post-template-default,single,single-post,postid-16902,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

RODA DE PREMSA: EL PESSEBRE DE SANT FRANCESC

RODA DE PREMSA: EL PESSEBRE DE SANT FRANCESC

Aquest diumenge 16 de desembre a les 12h, s’inaugura el pessebre de Sant Francesc. L’han fet els usuaris dels diferents serveis d’Integra.

El pessebre de l’església de Sant Francesc és l’activitat que tanca la celebració dels 50 anys de l’entitat i recull l’esperit  i dels valors d’Integra que s’han volgut transmetre amb els diferents actes organitzats durant tot l’any.

Aquest pessebre és fruit del treball en equip, ja que cada servei de l’entitat ha realitzat una de les escenes que podreu veure.

Des de l’Associació Cultural Amics de Sant Esteve i el Santuari del Tura estan molt satisfets i molt contents de poder tornar a fer el pessebre a Sant Francesc i sobretot que el faci una entitat com Integra.

Aquesta col·laboració és una mostra més de l’interès d’Integra per ser presents i participar en les activitats que es fan a la ciutat, i també un exemple més de la gran tasca que fan.

El pessebre de Sant Francesc és una col·laboració entre Integra i l’Associació Cultural d’Amics de Sant Esteve i del Santuari del Tura, que inicia una nova etapa de col·laboració entre ambdues entitats.

Foto de portada: Olot.cat