EMPRENEDORIA A JOAN XXIII
17018
post-template-default,single,single-post,postid-17018,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

EMPRENEDORIA A JOAN XXIII

EMPRENEDORIA A JOAN XXIII

El programa PONT de l’escola Joan XXII és el programa de prelaboral, l’última etapa abans de sortir del centre.

En aquest espai es promouen els hàbits pròpis d’un espai laboral, a més de les assigantures bàsiques i es simulen tasques reals dins dels projectes acadèmics. Aquest curs els alumnes han decidit ser emprenedors! Han simulat crear una empresa: TELA-TELA.

Un projecte en el que es treballa des de la creació de l’empresa, l’economia, el màrqueting, el disseny fins l’elaboració del producte.

 

 

Pots seguir les seves creacions al seu  Instagram.