IIª JORNADES DE L’ESCOLA INCLUSIVA
17046
post-template-default,single,single-post,postid-17046,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

IIª JORNADES DE L’ESCOLA INCLUSIVA

IIª JORNADES DE L’ESCOLA INCLUSIVA

Jordi Sunyol, director de l’escola Joan XXIII d’Olot, va participar el passat 10 d’abril a les segones jornades de l’Escola Inclusiva, organitzades per la Fundació Aspasim.

Els Centres d’Educació Especial Proveïdors de Serveis i Recursos (CEEPSIR) són una de les claus de volta per l’èxit de l’escola inclusiva. De moment n’hi ha només 14 oficialment reconeguts i molts altres que fan la mateixa tasca sense estar-ho, com és el cas de l’escola Joan XXIII d’INTEGRA. El Departament prepara ara una normativa sobre els CEEPSIR, prèvia a la convocatòria d’un concurs.