UNA 20 DE JOVES D’INTEGRA PARTICIPEN AL RUGBI INCLUSIU
17363
post-template-default,single,single-post,postid-17363,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

UNA 20 DE JOVES D’INTEGRA PARTICIPEN AL RUGBI INCLUSIU

UNA 20 DE JOVES D’INTEGRA PARTICIPEN AL RUGBI INCLUSIU

Per segon any consecutiu el Garrotxa Rugbi Club i Integra s’uneixen per dur a terme el projecte de Rugbi Inclusiu. Una iniciativa sorgida la temporada passada que dona la possibilitat a persones amb discapacitat intel·lectual d’Integra majors de 14 anys dur a terme uns entrenaments d’iniciació al rugbi amb jugadors i ex jugadors del Garrotxa Rugbi Club. Enguany són una vintena els joves que hi participen.

 

Aquesta és una activitat que es fa cada 15 dies els dissabtes.