JOAN XXIII TORNA A FER EL PESSEBRE DEL B-CREK
17412
post-template-default,single,single-post,postid-17412,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

JOAN XXIII TORNA A FER EL PESSEBRE DEL B-CREK

JOAN XXIII TORNA A FER EL PESSEBRE DEL B-CREK

Com ja és tradició, gairebé una setantena d’alumnes de l’Escola Joan XXIII han estat un any més, els encarregats de decorar l’establiment del B-Crek de la Plaça Clarà amb el seu pessebre particular que hi estarà instal·lat fins al 10 de gener.

Ja fa diversos anys que INTEGRA i el B-CREK col·laboren en aquestes dates tant especials.

Enguany, el pessebre s’ha fet amb figures de cartró retallades.