L’ESCOLA JOAN XXIII ESTRENA NOU PATI
17449
post-template-default,single,single-post,postid-17449,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

L’ESCOLA JOAN XXIII ESTRENA NOU PATI

L’ESCOLA JOAN XXIII ESTRENA NOU PATI

El passat 19 de desembre, l’escola Joan XXIII d’Olot va inaugurar el nou pati de l’escola.

La reforma del pati ha estat possible gràcies a l’ajuda de la campanya del Torró Amic del nadal passat.

 

Dins de la cerimònia d’inaugiració, es va nomenar un nou padrí de l’escola, el quart des que es va instaurar aquesta figura. El padrí s’escull entre les persones que fan una col·laboració constant amb l’escola, i que ajuden a tirar endavant projectes i objectius.

El nou pati compta amb gronxadors adaptats i de tipus niu per a persones amb cadira de rodes i elements que permeten a les persones amb mobilitat reduïda gaudir de l’estona d’esbarjo amb la resta de companys i companyes de l’escola.