ETS DIFERENT? REBENTA PREJUDICIS! a Radio Olot
17491
post-template-default,single,single-post,postid-17491,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

ETS DIFERENT? REBENTA PREJUDICIS! a Radio Olot

ETS DIFERENT? REBENTA PREJUDICIS! a Radio Olot

Aquest mes de febrer s’han començat a emetre el programa Ets diferent? Rebenta Prejudicis! dedicat a les persones amb diferents capacitats d’INTEGRA.

L’objectiu d’aquest programa és donar a conèixer l’entitat i les problemàtiques o temes d’interès relacionats amb la discapacitat.

Al llarg d’aquest mes s’han emès 3 dels programes:

Ets diferent? Rebenta Prejudicis [06/02/20]:

En aquest primer programa s’ha parlat de l’entitat, els seus origens, el seu futur i els seus serveis. Hi han participat el Sr. Manuel Faus, com a president d’INTEGRA; Núria Fité, gerent de l’entitat; Ester Pla, directora del CDIAP; Anna Torrecabota, com a representant del Taller Ocupacional i la residència Vora-Riu; Sandra Aguilera, directora dels programes de Lleure; i Jordi Sunyol, director de l’escola Joan XXIII i l’IFE.

 

Ets diferent? Rebenta Prejudicis [20/02/20]:

Aquest segon programa ha estat dedicat al CDIAP, el centre d’atenció precoç d’INTEGRA, amb la participació del neuropediatre Dr. Eduardo Sacristán, que explica què és el CDIAP i quines atencions es donen als infants en aquest servei.

 

Ets diferent? Rebenta Prejudicis [27/02/20]:

Aquest tercer programa, serà el primer d’un seguit d’emissions dedicades exclusivament a parlar de la Discapacitat, amb la participació de l’alumnat de tercer curs de l’IFE, i diversos prfessionals. Elles ens parlen de com se senten, de com voldrien ser tractades i reclamen el respecte i la voluntat de voler conèixer la persona. Parlem de la discapacitat sense embuts.

Hi ha participat: la Mireia, l’Iris, en Jordi Sunyol i Climent Gelabert, de Blanquerna, Universitat Ramón Llull.

Tags: