ELS ALUMNES D’ESO PROVEN EL TENIS
17508
post-template-default,single,single-post,postid-17508,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

ELS ALUMNES D’ESO PROVEN EL TENIS

ELS ALUMNES D’ESO PROVEN EL TENIS

Els alumnes d’ESO de l’Escola Joan XXIII han escrit la notícia sobre la seva activitat de tenis:

Els alumnes d’ESO vam anar al Club Tenis Olot per provar l’esport del tenis.

 

El passat divendres 28 de febrer els alumnes d’ESO vam anar a fer una activitat de tenis al Club Tenis Olot. L’Ignasi, l’entrenador, ens va proposar diferents jocs per controlar la pilota i la raqueta. Vam utilitzar 3 pistes del club i vam fer algun partit per acabar la jornada.
A tots els alumnes ens va agradar molt gaudir d’aquesta activitat i esperem poder tornar-hi en alguna altra ocasió.
Moltes gràcies a la gent del Club Tenis Olot.

 

Alumnes d’ESO escola Joan XXIII