L’ALUMNAT DE L’IFE HA FET EL PESSEBRE DE SANT FRANCESC
18017
post-template-default,single,single-post,postid-18017,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

L’ALUMNAT DE L’IFE HA FET EL PESSEBRE DE SANT FRANCESC

L’ALUMNAT DE L’IFE HA FET EL PESSEBRE DE SANT FRANCESC

L’alumnat de primer de l’IFE ha fet aquest any el pessebre de Sant Esteve, al Montsacopa. Com cada any, el projecte s’ha fet en col·laboració amb l’Associació Cultural d’Amics de Sant Esteve i el Santuari del Tura

Per fer-lo, han fet servir la tècnica de feltrat, és a dir, el treball amb feltre.

El pessebre consta de diferents escenes nadalenques, emmarcades en una escèna general d’una estança d’una casa rural.

 

Es va inaugurar el dissabte 19 de desembre, i quedarà exposat al recinte exterior de l’Ermita de Sant Francesc, al Volcà Montsacopa, fins el 8 de gener, i es podrà visitar de 9:00 a 18:00h.