LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” COL·LABORA AMB INTEGRA
18194
post-template-default,single,single-post,postid-18194,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” COL·LABORA AMB INTEGRA

LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” COL·LABORA AMB INTEGRA

 

 

Col·laboració de 7.000€ de la Fundació “La Caixa” per les activitats de lleure inclusiu.


La fundació “La Caixa” col·labora un any més amb Integra. L’entitat bancària destinarà 7.000 € al servei de lleure d’Integra, que gestiona diferents activitats d’oci i temps lliure per a persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i/o plurisidcapacitat de la comarca de la Garrotxa.
L’objectiu d’aquestes activitats és vetllar per l’educació en valors i la socialització de les persones que hi participen. Per això, s’aposta per un lleure on la persona esculli, participi activament a la comunitat i utilitzi els esplais i mitjans comuns, tenint en compte les seves necessitats i característiques personals. En total, Integra disposa de set programes diferents dedicats a la cultura, els esports, les vacances i el turisme o l’oci compartit, entre d’altres.
El curs 2019-2020, malgrat la COVID-19, el servei ha atès 82 persones que han participat, per exemple, en els grups de joves, en les activitats extraescolars o en el casal d’estiu. En aquest últim cas, 32 alumnes de primària, joves i adults han gaudit d’activitats com sonoteràpia, piscina, psicomotricitat, hípica, tallers de cuina o de ball, o caiac, entre d’altres.