MANXA INDUSTRIAL DONA 13 ORDINADORS PER INTEGRA
18245
post-template-default,single,single-post,postid-18245,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

MANXA INDUSTRIAL DONA 13 ORDINADORS PER INTEGRA

MANXA INDUSTRIAL DONA 13 ORDINADORS PER INTEGRA

Manxa Industrial ha fet una donació de 13 ordinadors (torre, ratolí, teclat i pantalla) sense sistema operatiu.

La donació d’ordinadors rebuda de Manxa Industrial, ha estat molt important per a nosaltres. L’empresa fa col·laboracions amb diverses entitats com a filosofia de responsabilitat social corporativa.

A totes les torres hi hem instal·lat un nou disc dur sòlid, el Windows 10 i l’Office amb llicència. Aquesta actualització ha tingut un cost total de 650,00 € per Integra.

Les torres les hem utilitzat per renovar equips obsolets, que encara funcionaven amb Windows XP i Windows 7. Concretament, quedaran repartits de la següent manera:

  • 5 equips al CDIAP: tots per substituir equips obsolets.
  • 2 equip a administració.
  • 1 equip a la botiga: per comptabilitat i gestió d’estocs.
  • 1 equip a la Residència
  • 1 equip a Taller per renovar un equip amb sistemes operatiu vell
  • 3 equips a escola: per renovar equips amb sistemes operatius vells.

Les pantalles, els teclats i els ratolins, els hem utilitzat per substituir aquests elements d’altres ordinadors que no funcionaven prou bé.

En definitiva els 13 equips ens han permés renovar i actualitzar una vintena d’ordinadors.

Finalment, aquesta donació també ens ha permès donar una nova vida als nostres ordinadors vells, que després de formatejar-los, els hem començat a cedir a alumnes de l’escola Joan XXIII, que no tenen ordinador a casa per poder fer les tasques de l’escola.

Aquest és un exemple clar de l’impacte que tenen les col·laboracions i les aliances entre entitats i empreses.

Gràcies de part de tothom!