LA BOTIGA A MÀ, PUNT D’INTERÈS ARTESANAL
18423
post-template-default,single,single-post,postid-18423,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

LA BOTIGA A MÀ, PUNT D’INTERÈS ARTESANAL

LA BOTIGA A MÀ, PUNT D’INTERÈS ARTESANAL

El passat 9 d’abril la Generalitat de Catalunya va declarar Olot com a Punt d’Interès Artesanal de Catalunya. La distinció, atorgada a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, és un reconeixement a la revitalització i dinamització del centre històric de la ciutat on ha perviscut l’activitat artesana, lligada als valors i tradicions de la ciutat.
Se’n destacava especialment el Nucli Antic, que avui dia concentra un gran nombre de tallers i botigues dedicades a l’artesania.

La botiga a Mà d’INTEGRA forma part dels punts d’interès artesanal de la ciutat, i hem obtingut el distintiu que així ens identifica.