DIBOSCH COL·LABORA AMB INTEGRA
18428
post-template-default,single,single-post,postid-18428,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

DIBOSCH COL·LABORA AMB INTEGRA

DIBOSCH COL·LABORA AMB INTEGRA

Des d’INTEGRA volem agrair a l’empresa DIBOSCH,  la seva col·laboració amb l’entrega de material d’higiene.

La comissió d’acció social de DIBOSCH (CASC), en col·laboració amb el seu proveïdor de productes químics SUCITESA, han fet aquesta col·laboració com a “reconeixement per la nostra feina i compromís, i per ser una organització referent a la Garrotxa en l’atenció de persones amb capacitats especials.”
DIBOSCH: “Coneixedors, com a proveïdors de l’entitat, de l’exigència i necessitats en temes de neteja i desinfecció de les instal·lacions d’INTEGRA, hem fet entrega de material i accessoris per millorar els processos i també pels usuaris.
Estem molt satisfets d’haver pogut col·laborar amb INTEGRA i agraïm  la confiança i atenció que sempre han mantingut amb DIBOSCH“.