TARDA DE CANÇONS AMB EN PEP PUIGDEMONT
18566
post-template-default,single,single-post,postid-18566,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

TARDA DE CANÇONS AMB EN PEP PUIGDEMONT

TARDA DE CANÇONS AMB EN PEP PUIGDEMONT

El passat dissbte 13 de novembre va tenir lloc a les Preses l’espectacle d’en Pep Puigdemont “Contem cançons”. Un concert obert al públic, però especialment pensat per als nens i nenes del Cdiap i les seves famílies.

Podeu llegir la notícia completa al següent enllaç