HEM CONTRACTAT A 2 JOVES EN PRÀCTIQUES DINS EL PROGRAMA DE JOVES EN PRÀCTIQUES – GARANTIA JUVENIL 2021
18570
post-template-default,single,single-post,postid-18570,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

HEM CONTRACTAT A 2 JOVES EN PRÀCTIQUES DINS EL PROGRAMA DE JOVES EN PRÀCTIQUES – GARANTIA JUVENIL 2021

HEM CONTRACTAT A 2 JOVES EN PRÀCTIQUES DINS EL PROGRAMA DE JOVES EN PRÀCTIQUES – GARANTIA JUVENIL 2021

Gràcies a la subvenció “Joves en pràcrtiques” atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%, hem contractat a dues persones joves inscrites al programa europeu de Garantia Juvenil.

La convocatòria es posa en marxa amb l’objectiu de donar l’oportunitat a joves amb formació, de treballar sota un contracte remunerat en pràctiques d’una durada de sis mesos. La finalitat és que puguin assolir aptituds i experiència professional, facilitant l’exercici pràctic dels coneixements adquirits, tant en la formació reglada com en la formació laboral, i les competències derivades de la pràctica laboral.