DONATIU DE LA BOTIGA ETNIA FASHION DESIGN
18665
post-template-default,single,single-post,postid-18665,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

DONATIU DE LA BOTIGA ETNIA FASHION DESIGN

DONATIU DE LA BOTIGA ETNIA FASHION DESIGN

Des d’INTEGRA volem agrair a la botiga “Etnia Fashion Designs”  d’Olot, la seva col·laboració amb la donació de roba. La donació d’aquesta roba, ha estat molt important per a nosaltres, ja que ens és de molta utilitat pel nostre Projecte “Tela-Tela. En aquest projecte molts del productes que es fan es basen en l’upcycling, o supra-reciclatje, aprofitant materials reciclables per a crear productes per mitjà de la creativitat.

Moltes gràcies!