COL·LABORA
49
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-49,page-parent,bridge-core-2.4.9,cookies-not-set,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

COL·LABORA

FES UNA DONACIÓ

Totes les donacions s’inverteixen, en la seva totalitat, en els projectes que desenvolupem amb l’única finalitat de millorar la qualitat de vida i les oportunitats de les persones amb discapacitat intel.lectual.

 

Pots fer una aportació puntual clicant al botó “DONAR”.

Si vols desgravar aquesta donació a la declaració de renta, si us plau, omple el formulari de CONTACTE amb les teves dades, incloent el DNI, i fent referència a l’aportació que has fet.

COL·LABORA

JUNTS PODEM FER QUE ELS PROJECTES ESDEVINGUIN REALITAT

A Integra volem que siguis part del nostre projecte, i per això et proposem que et converteixis en Col·laborador d’Integra.

 

Ser col·laborador vol dir que faràs una aportació econòmica periòdica que ens ajudarà a convertir en realitat els projectes per millorar les oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual. Pots ser col·laborador a partir d’una aportació econòmica fixa, de la quantitat i periodicitat que tu triïs (mínim 20€/any).

 

Amb la teva col·laboració obtindràs beneficis fiscals en la declaració de la renda. Cada any t’enviarem el certificat de donació que podràs desgravar de la declaració de la renda.

 

Fer-te Col·laborador és molt fàcil, només has d’omplir el següent formulari:

(omplint aquest formulari dónes permís a INTEGRA a fer un gir bancari per la quantitat i periodicitat especificades en el formulari)

10 EUROS30 EUROS50 EUROSUNA ALTRA QUANTITAT
Aportació

Indica la quantitat que vols aportar
MENSUALTRIMESTRALSEMESTRALANUAL
Periodicitat
PARTICULAREMPRESA

Raó social
Nom
Cognoms
Telèfon
NIF/NIE/CIF
Email
Adreça
Codi Postal
Població
Província
Titular del compte bancari
Compte bancari
Missatge
He llegit i accepto la Política de Privacitat.
Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de poder atendre la seva petició. Les dades proporcionades es conservaran durant 1 any o durant el temps que es mantingui la relació de col·laboració. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a INTEGRA, ASSOCIACIÓ DE PER LA INCLUSIÓ DE COL·LECTIUS EN RISC estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar l'eliminació quan ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.
Abans d'enviar el missatge ha d'acceptar la nostra política de privacitat.