FES-TE COL·LABORADOR
51
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51,page-child,parent-pageid-49,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809,elementor-page elementor-page-51
 

FES-TE COL·LABORADOR

FES-TE COL·LABORADOR

JUNTS PODEM FER QUE ELS PROJECTES ESDEVINGUIN REALITAT

A Integra volem que siguis part del nostre projecte, i per això et proposem que et converteixis en Col·laborador d’Integra.

 

Ser col·laborador vol dir que faràs una aportació econòmica anual que ens ajudarà a convertir en realitat els projectes per millorar les oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual. Pots ser col·laborador a partir d’una aportació econòmica fixa, de la quantitat i periodicitat que tu triïs (mínim 20€/any).

 

Amb la teva col·laboració obtindràs beneficis fiscals en la declaració de la renda. Cada any t’enviarem el certificat de donació que podràs desgravar de la declaració de la renda.

 

Fer-te Col·laborador és molt fàcil, només has d’omplir el següent formulari.

FES-TE COL·LABORADOR D’INTEGRA ARA

  Nom
  Cognoms
  Telèfon
  NIF/NIE/CIF
  Email
  Adreça
  Codi Postal
  Població
  Província
  Periodicitat (mensual, trimestral/semestral/annual)
  Quota (30, 50/100/altres quantitats)
  *Si has indicat altres quantitats, diga'ns quan voleu aportar
  Titular del compte bancari
  Compte bancari
  Missatge
  He llegit i accepto la Política de Privacitat.
  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de poder atendre la seva petició. Les dades proporcionades es conservaran durant 1 any o durant el temps que es mantingui la relació de col·laboració. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a INTEGRA, ASSOCIACIÓ DE PER LA INCLUSIÓ DE COL·LECTIUS EN RISC estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar l'eliminació quan ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits. Abans d'enviar el missatge ha d'acceptar la nostra política de privacitat.