S’OBRA LA PRE-INSCRIPCIÓ A LA SEGONA PROMOCIÓ DE L’IFE
16277
post-template-default,single,single-post,postid-16277,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

S’OBRA LA PRE-INSCRIPCIÓ A LA SEGONA PROMOCIÓ DE L’IFE

S’OBRA LA PRE-INSCRIPCIÓ A LA SEGONA PROMOCIÓ DE L’IFE

Del 14 al 25 de maig s’obren les pre-inscripcions al curs d’ AUXILIAR DE VENDES I ATENCIÓ AL CLIENT, dins de l’IFE (Itinerari Formatiu Específic) d’INTEGRA.

Els itineraris formatius específics són ensenyaments professionals adreçats a alumnes d’entre 16 i 21 anys (durant l’any natural que inicien l’itinerari) amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada i que no es troben en disposició de seguir la formació professional ordinària.

Aquest serà el segon any que funciona aquesta formació a Can Monsà, com un servei més d’INTEGRA.

Per accedir a l’IFE cal formalitzar la sol·licitud de preinscripció corresponent. Només es pot presentar una sol·licitud per persona.

Les pre-inscripcions es poden fer presencialment a Can Monsà (C. Fontanella, 3, Olot) de dilluns a divendres de 9 a 14h a l’aula de l’IFE, o bé trucant al número 699 735 910.

 

Tags: