“DONA VERDADERA”, LA CREACIÓ DE L’ALUMNAT D’ESO DE JOAN XXIII
17092
post-template-default,single,single-post,postid-17092,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

“DONA VERDADERA”, LA CREACIÓ DE L’ALUMNAT D’ESO DE JOAN XXIII

“DONA VERDADERA”, LA CREACIÓ DE L’ALUMNAT D’ESO DE JOAN XXIII

Els i les alumnes d’ESO de l’escola Joan XXIII d’Integra, han escrit la lletra d’una cançó, per reivindicar el respecte a les dones.

Aquesta és una cançó escrita per ajudar a obrir els ulls i fer front a totes aquelles lletres de cançons de gèneres musicals com el trap, el rap i el reggeaton que, en massa ocasions, agredeixen i malmeten la dignitat de la dona.

 Lletra:

Les noies ja estem cansades de que ens parlin malament, volem cançons més maques que ens tractin educadament. (x3)

Per això fem aquesta cançó, per ajudar a fer un món millor i poder explicar a tothom que és possible de cantar sense embrutar el seu cos no, Bad Bunny no és tan bo!

Les teves cançons no molen si no respecten a les dones que et quedi molt i molt clar que ja no et tornaré a escoltar.

Les noies ja estem cansades de que ens parlin malament, volem cançons més maques que ens tractin educadament. (x2)

Molt cansades estan totes, de tants insults gratuïts, no fortuïts, que tan sols creuar la porta sols mireu els seus pits i si amb simples cançons les vols enamorar, les has de respectar. Si o si. Són autònomes, independents. Són lliures, no obedients. Per res del món vostres servents. Mestres, cambreres, doctores,.RAMERES?!!! Què dius nen?? les seves ambicions no són els vostres bitllets!!

Les noies ja estem cansades de que ens parlin malament, volem cançons més maques que ens tractin educadament. (x2)

Valoreu el que pensem, el que fem i el que diem. No ho feu mai més pel pes, que això causa molt d’estrès!!! Alta, baixa, valora´t per qui ets rossa o morena… valora´t per qui ets No et fixis amb això, no doncs l’interior val més.

Les noies ja estem cansades De que ens parlin malament, Volem cançons més maques Que ens tractin educadament. (x2)

Tags: