PRESENTACIÓ DE “LA FADA AVORRIDA”
16157
post-template-default,single,single-post,postid-16157,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

PRESENTACIÓ DE “LA FADA AVORRIDA”

PRESENTACIÓ DE “LA FADA AVORRIDA”

El passat 8 d’abril, els alumnes del programa PONT de l’escola Joan XXIII van presentar el llibre que han creat i editat. ‘La Fada Avorrida’ és el títol del conte que han fet 12 alumnes i és el resultat d’una feina de tot un curs per millorar i fer més atractiva l’aprenentatge de la llengua.

Se n’han editat 300 exemplars i els beneficis serviran perquè els seus autors rebin com a recompensa unes colònies amb visita inclosa a Port Aventura.

Una publicació que darrera seu amaga moltes històries. Unes són les que passen a aquesta fada avorrida que dóna nom a la publicació, però les altres són les vivències que ha tingut la seva gestació des del mes de setembre a l’Escola d’educació especial Joan XXIII d’Olot. La idea la van tenir des del professorat del centre en veure que els alumnes més grans estaven cansats de fer fitxes a les classes de llengua. Per tal de motivar-los, els van proposar ser els encarregats d’escriure i il·lustrar un conte. El resultat ha estat una feina de mesos que han fet els alumnes de prelaboral B. La seva tutora, Judith Rabat, ha explicat que en el procés han fet possible que tots els alumnes hi intervinguessin malgrat tenir diferents graus i tipus de discapacitat.

 

Podeu veure el vídeo del llibre aquí.

Altres notícies sobre la publicació del llibre:

Radio Olot

El Punt Avui

Olot Cultura

El Garrotxí

Diari de Girona

Nació Digital