L’UNIVERS D’EN JULIÀ
18757
post-template-default,single,single-post,postid-18757,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

L’UNIVERS D’EN JULIÀ

L’UNIVERS D’EN JULIÀ

 

La setmana passada va sortir un article a la Comarca d’Olot on s’explica l’aventura d’en Julià a Paris al concert de Coldplay.

En Julià, alumne de l’escola Joan XXIII, va complir el seu somni de veure en directe el seu grup preferit. Feia molt temps que somiava amb aquest moment i per fi, gràcies a un grup de persones que ho va fer possible, va poder viatjar fins a Paris i estar present a un dels concerts més esperats de l’any.

Des d’INTEGRA, vam viure aquest viatge amb molta emoció i satisfacció.