Jordi Sunyol participa com a ponent al 35è Congrés de la Discapacitat intel·lectual a Catalunya
18772
post-template-default,single,single-post,postid-18772,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

Jordi Sunyol participa com a ponent al 35è Congrés de la Discapacitat intel·lectual a Catalunya

Jordi Sunyol participa com a ponent al 35è Congrés de la Discapacitat intel·lectual a Catalunya

El 35è Congrés de la Discapacitat intel·lectual a Catalunya de Dincat – Plena Inclusió Catalunya celebrat el 29 i 30 de setembre amb el lema ‘Construint el futur: nous models per a noves realitats’, demana un compromís ferm que doni resposta als reptes que afronta el sector de la discapacitat intel·lectual.

Jordi Sunyol, director de l’Escola Joan XXIII ha participat com a ponent en la sessió “Apostant per l’educació inclusiva” en representació d’INTEGRA.

Durant la ponència, Sunyol i els assistents, han tingut l’oportunitat de compartir coneixements i experiències que apunten cap a aquesta línia de transformació del sector, no només de les persones amb discapacitat intel·lectual, famílies i entitats, sinó també el futur del país socialment responsable que reclama el sector.