Mom & Baby – Aplicació salut i prevenció durant l’embaràs i el post-part
18780
post-template-default,single,single-post,postid-18780,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

Mom & Baby – Aplicació salut i prevenció durant l’embaràs i el post-part

Mom & Baby – Aplicació salut i prevenció durant l’embaràs i el post-part

Data general

Projecte: Mom & Baby – Aplicació salut i prevenció durant l’embaràs i el post-part

Programa i edició: Cupó d’Assessorament en la Implantació Indústria 4.0 – 2021 Edition

 

 

INTEGRA és una entitat privada d’economia social, sense ànim de lucre, i declarada d’utilitat pública, que desenvolupa la seva activitat a la comarca de la Garrotxa. Va néixer amb la finalitat de crear i gestionar centres i serveis adreçats a les persones amb discapacitat intel·lectual i als infants amb trastorns en el seu desenvolupament o risc de patir-ne.

L’Associació es planteja fer ús de la digitalització per millorar ineficiències i comptar amb processos més automatitzats. En aquest context, aflora la possibilitat d’automatitzar i arribar a exportar el servei de prevenció d’infants amb trastorns.

Es pretén realitzar un procés de digitalització de dades per tractar el vincle emocional i social durant el cicle de vida de l’embaràs de la dona. Aquest procés de digitalització ha de donar suport als professionals per a atendre a les mares des del primer moment de l’embaràs fins als 2 anys de vida.

La pandèmia ha postat de manifest la necessitat urgent del desenvolupament de noves plataformes que permetin una major i millor connexió de l’activitat assistencial amb els usuaris.

La intenció és poder tenir més amplitud d’acció i fer que l’efecte preventiu tingui més repercussió.

Els objectius generals d’aquest procés de digitalització seran:

  • Caràcter preventiu
  • Millorar el vincle emocional que es crea entre pares i fills com a factor protector d’alteracions en el desenvolupament emocional i social de l’infant.
  • Millorar el coneixement de les necessitats d’estimulació i relació de l’infant, per tal de potenciar el desenvolupament psicomotor favorable.

La necessitat d’oferir els seus serveis a través d’una plataforma digital és un factor altament diferencial i competitiu, que facilitarà als usuaris finals rebre suport de manera personalitzada i altament suportada en anàlisis de dades exhaustives per part dels professionals.

INTEGRA desitja arribar a consolidar una nova línia de negoci relativa a l’automatització de l’actual servei de suport a l’embaràs per prevenir futurs trastorns via el desenvolupament d’un producte propi en forma de plataforma de digitalització de dades, que en un futur es podria connectar a altres canals de comunicació amb els pacients finals (com apps mòbils o plataformes web d’usuaris).