UN MURAL PER UN MÓN MILLOR
16129
post-template-default,single,single-post,postid-16129,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

UN MURAL PER UN MÓN MILLOR

UN MURAL PER UN MÓN MILLOR

Volem un món millor, ple d’igualtat i oportunitats per a tothom!

Aquest és el missatge que vam voler transmetre en una paret de la ciutat d’Olot, un missatge creat i dissenyat entre tots els alumnes de l’Itinerari Formatiu Específic en auxiliar de vendes i atenció al públic, un missatge que ens identifica a tots nosaltres.
Tot va començar quan, mitjançant activitats plantejades pels propis professionals del centre, vam treballar, entendre i generar un debat per parlar de quina és la realitat actual, poder saber què és la justícia social i de quina manera ens afecte. Tots vam poder expressar aquells sentiments que ens genera la desigualtat social, així com parlar de possibles petits gestos per tal de poder millorar les situacions actuals.
Quan ja crèiem que el nostre treball havia acabat, els professionals ens van fer caminar fins un racó d’Olot (carrer Eiximenis) on, allà mateix, ens van mostrar un espai de paret i ens van dir que tindríem l’oportunitat de pintar i expressar un missatge en relació al dia 20 de febrer, dia Mundial de la Justícia Social.

I MANS A L’OBRA. Se’ns va girar feina, però va ser una experiència inoblidable, quelcom que ens acompanyarà durant anys.
Tots som persones, amb les nostres diferències. No obstant, en agradaria i demanem igualtat i oportunitats per a tots, sense discriminació, amb respecte, sense etiquetes i valorant les persones tal i com som. Si tots posem el nostre petit granet de sorra, podem avançar en el canvi.

Esperem que us agradi la nostra obra d’art, nosaltres n’estem orgullosos i satisfets.