ENRIC COLLDECARRERA VISITA L’ESCOLA JOAN XXIII
16306
post-template-default,single,single-post,postid-16306,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

ENRIC COLLDECARRERA VISITA L’ESCOLA JOAN XXIII

ENRIC COLLDECARRERA VISITA L’ESCOLA JOAN XXIII

Aquest mes d’abril va venir a l’escola el pintor olotí Enric Colldecarrera. És un pintor expressionista contemporani que treballa amb pigments de colors vius i que escampa sobre la tela utilitzant diferents estris.

Per començar, ell ens va mostrar com feia un quadre en directe. Tots els nens i nenes van estar ben atents i captivats amb els seus moviments i colors! L’Enric fa un treball molt dinàmic i això va engrescar molt els nens.

Després de veure el seu quadre, va ser el torn dels nens. Sobre un llençol de 10 metres de llarg estirat al terra, hi havia cartrons blancs repartits pel damunt i on els nens i nenes podien anar pintant lliurement.

Van quedar uns quadres xulíssims i va ser una experiència genial per a tots!

Moltes gràcies Enric, pots tornar quan vulguis!

Tags: